Lunter Tofu bazalka
Kód: 8586017258037Detailní popis produktu
Jemné bazalkové tofu
- Zdroj bílkovin
- Vyrobeno ze sóji bez GMO
- Ochuceno pravou bazalkou
- Bez umělých příchutí a konzervačních látek
Středomořská kuchyně po vegansku
Tofu je výtečným zdrojem rostlinných bílkovin, vlákniny a vápníku. Je velmi nenáročné na přípravu a můžete ho použít do nespočtu skvělých receptů. Bazalkové tofu Lunter se obzvlášť hodí do pokrmů ze středomořské kuchyně. Přidejte ho do domácích veganských lasagní, zeleninového salátu nebo lehkého sendviče s pestem a čerstvými rajčaty.
Složení
Voda, SÓJOVÉ BOBY (25%), sůl, bazalka sušená (0,25%), vápník.
Výživové údaje na 100 g:
ENERGIE: 521 kJ/125 kcal, TUKY: 7,5 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 1 g, SACHARIDY: 2,3 g, Z TOHO CUKRY: < 0,5 g, BÍLKOVINY: 12 g, SŮL: 1 g, VÁPNÍK 210 mg (26 %*). * Denní referenční hodnoty příjmu
Minimální trvanlivost viz . Skladujte při teplotě +2 až + 8 °C.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Alternativy masa |
---|---|
EAN: | 8586017258037 |
Parametry: | Bez lepku, Bez přidaného cukru, Bez ořechů, Bez palmového oleje, Pure diet |
Velikost balení: | 180 g |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Experti na sóju ze Slovenska
Téměř před třiceti lety založil Jan Lunter firmu Alfabio, která se zaměřovala na výrobu a zpracování tofu. Synové Jana Luntera se rozhodli v rodinné firmě pokračovat a dnes pod značkou Lunter najdete v obchodech nejen několik druhů tofu, ale také veganské tofu pomazánky, paštiky nebo párky. Firma od začátku klade důraz na výběr kvalitních surovin, zodpovědnou udržitelnou výrobu a její minimální ekologický dopad.