Lunter Tofu natural
Kód: 8586017257955Detailní popis produktu
Zdravé rostlinné vaření
- Významný zdroj bílkovin, vápníku a vlákniny
- Snadná příprava a široké využití
- Vhodné pro přípravu (nejen) asijských pokrmů
Poklad asijské kuchyně
Sója patří mezi oblíbené zdroje rostlinných bílkovin. Obsahuje všechny esenciální aminokyseliny, a kromě nich je také významným zdrojem vápníku a vlákniny. I přes svůj vysoký obsah živin má tofu jen velmi málo kalorií, a proto se hodí i do redukčního jídelníčku.
Pro své účinky na zdraví i široké možnosti zpracování, je tofu králem veganské asijské kuchyně. Připravíte s ním skvělé zeleninové kari, stir fry, phở polévku i vietnamské závitky. Stejně tak ale tofu natural najde využití při přípravě domácích krémových pomazánek, karbanátek nebo rizota.
Složení
Voda, SÓJOVÉ BOBY (25%), vápník
Výživové údaje na 100 g:
ENERGIE: 521 kJ/125 kcal, TUKY: 7,5 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 1 g, SACHARIDY: 2,3 g, Z TOHO CUKRY: < 0,5 g, BÍLKOVINY: 12 g, SŮL: 0,2 g, VÁPNÍK 210 mg (26 %*). * Denní referenční hodnoty příjmu
Minimální trvanlivost viz . Skladujte při teplotě +2 až + 8 °C.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Alternativy masa |
---|---|
Parametry: | Bez lepku, Bez přidaného cukru, Bez ořechů, Bez palmového oleje, Pure diet |
Velikost balení: | 180 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Experti na sóju ze Slovenska
Téměř před třiceti lety založil Jan Lunter firmu Alfabio, která se zaměřovala na výrobu a zpracování tofu. Synové Jana Luntera se rozhodli v rodinné firmě pokračovat a dnes pod značkou Lunter najdete v obchodech nejen několik druhů tofu, ale také veganské tofu pomazánky, paštiky nebo párky. Firma od začátku klade důraz na výběr kvalitních surovin, zodpovědnou udržitelnou výrobu a její minimální ekologický dopad.