Benjamíssimo jahoda-quinoa, Bio
Kód: 3800236132295Detailní popis produktu
Růžové potěšení
- Lahodná čokoláda z kokosového krému rozpouštějící se na jazyku.
- Zajímavá chuť i vzhled
- Skvěle vyvážená chuť díky mrazem sušeným jahodám a křupavému popcornu z quinoy.
- Vyrobeno v "bean to bar" manufaktuře z prémiových surovin v Bulharsku.
Čokoládový poklad z Bulharska
Kokosový krém dodává této roztomile růžové tabulce perfektní krémovou strukturu, kterou dokonale doplňují sladké a zároveň mírně kyselé jahody a křupavá pufovaná quinoa.
A co máme na Bio Benjamin nejraději? Jejich čokolády nejsou jen fantasticky dobré, ale i vysoce kvalitní a vyrobené s ohledem na životní prostředí.
Kakao, které Bio Benjamin pro výrobu čokolád používá, je pěstováno původním systémem permakultury a stromy jsou vysazovány mezi další druhy, jako je například mango nebo papája. Díky tomu se do kakaových bobů prolínají i chutě těchto exotických druhů ovoce.
Složení
Třtinový cukr*, kakaové máslo*, mouka ze šáchoru jedlého* (tygřích ořechů), kokosový krém*, mrazem sušené jahody* (4%), pufovaná quinoa* (3%), emulgátor: slunečnicový lecitin*. Obsah kakaového másla min. 35%.
*z kontrolovaného biologického zemědělství.
Může obsahovat stopy SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ, ARAŠÍDŮ a SEZAMU.
Výživové údaje na 100 g:
ENERGIE: 2447 kJ/ 585 kcal, TUKY: 41 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 26 g, SACHARIDY: 51 g, Z TOHO CUKRY: 45 g, BÍLKOVINY: 2 g, SŮL: 0 g.
Minimální trvanlivost do: viz potisk na zadní straně obalu. Skladujte v suchu a chladu, chraňte před přímým slunečním světlem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda |
---|---|
Parametry: | Bez lepku, Bez sóji, Bez ořechů, BIO, Bez palmového oleje, Pure diet |
Velikost balení: | 60 g |
Počet balení v kartonu: | 10 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Cílem bulharské firmy Bio Benjamin je přinést revoluci do čokoládového světa. Jejich výrobky mají čistě rostlinné složení a jsou přirozeně bez lepku. Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.
V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby z fair-trade produkce malých rodinných farem v Nikaragui, Kolumbii a Ekvádoru, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.
Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.