Benjamíssimo jahoda-quinoa, Bio

Kód: 3800236132295
Novinka
Značka: Bio Benjamin
89 Kč / ks 79,46 Kč bez DPH 148,33 Kč / 100 g
Skladem (233 ks)

Bio alternativa bílé čokolády s mrazem sušenými jahodami a pufovanou quinoou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Růžové potěšení

  • Lahodná čokoláda z kokosového krému rozpouštějící se na jazyku.
  • Zajímavá chuť i vzhled
  • Skvěle vyvážená chuť díky mrazem sušeným jahodám a křupavému popcornu z quinoy.
  • Vyrobeno v "bean to bar" manufaktuře z prémiových surovin v Bulharsku.

Čokoládový poklad z Bulharska

Kokosový krém dodává této roztomile růžové tabulce perfektní krémovou strukturu, kterou dokonale doplňují sladké a zároveň mírně kyselé jahody a křupavá pufovaná quinoa.

A co máme na Bio Benjamin nejraději? Jejich čokolády nejsou jen fantasticky dobré, ale i vysoce kvalitní a vyrobené s ohledem na životní prostředí.
Kakao, které Bio Benjamin pro výrobu čokolád používá, je pěstováno původním systémem permakultury a stromy jsou vysazovány mezi další druhy, jako je například mango nebo papája. Díky tomu se do kakaových bobů prolínají i chutě těchto exotických druhů ovoce. 

Složení

Třtinový cukr*, kakaové máslo*, mouka ze šáchoru jedlého* (tygřích ořechů), kokosový krém*, mrazem sušené jahody* (4%), pufovaná quinoa* (3%), emulgátor: slunečnicový lecitin*. Obsah kakaového másla min. 35%.

*z kontrolovaného biologického zemědělství.

Může obsahovat stopy SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ, ARAŠÍDŮ a SEZAMU.

Výživové údaje na 100 g:

ENERGIE: 2447 kJ/ 585 kcal, TUKY: 41 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 26 g, SACHARIDY: 51 g, Z TOHO CUKRY: 45 g, BÍLKOVINY: 2 g, SŮL: 0 g.

Minimální trvanlivost do: viz potisk na zadní straně obalu. Skladujte v suchu a chladu, chraňte před přímým slunečním světlem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda
Parametry: Bez lepku, Bez sóji, Bez ořechů, BIO, Bez palmového oleje, Pure diet
Velikost balení: 60 g
Počet balení v kartonu: 10

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Cílem bulharské firmy Bio Benjamin je přinést revoluci do čokoládového světa. Jejich výrobky mají čistě rostlinné složení a jsou přirozeně bez lepku. Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.


V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby z fair-trade produkce malých rodinných farem v Nikaragui, Kolumbii a Ekvádoru, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.

Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.