Benjamíssimo matcha-citrón, Bio
Kód: 3800500043340Detailní popis produktu
Matcha je královnou čajů v Japonsku a stejně rychle se stala královnou mezi příchutěmi Benjamíssimo čokolád.
Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.
V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.
Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.
Složení
Třtinový cukr*, kakaové máslo*, kokosový krém*, šáchor jedlý* (tygří ořechy), matcha prášek* (2,5%), slunečnicový lecitin, citrónový olej* (0,04%).
Obsah kakaového másla min. 35%. *Z kontrolovaného biologického zemědělství.
Může obsahovat stopy SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ.
Výživové údaje na 100 g:
ENERGIE: 2541 kJ/ 607 kcal, TUKY: 43 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 25 g, SACHARIDY: 50 g, Z TOHO CUKRY: 44 g, BÍLKOVINY: 2,2 g, SŮL: <0,01 g.
Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu. Skladujte v chladu a suchu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda |
---|---|
Parametry: | Bez lepku, Bez sóji, BIO, Bez palmového oleje, Pure diet |
Velikost balení: | 70 g |
Počet balení v kartonu: | 10 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Cílem bulharské firmy Bio Benjamin je přinést revoluci do čokoládového světa. Jejich výrobky mají čistě rostlinné složení a jsou přirozeně bez lepku. Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.
V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby z fair-trade produkce malých rodinných farem v Nikaragui, Kolumbii a Ekvádoru, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.
Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.