Benjamíssimo Post Run čokoláda, Bio
Kód: 3800236131212Detailní popis produktu
Čokoláda před výkonem
- Čokoláda s 69 % kakaa
- Z fair-trade kakaových bobů
- Bez lepku a laktózy
- Se slanými arašídy a sušenými morušemi
- Slazená kokosovým cukrem
Bio Benjamin
Cílem bulharské firmy Bio Benjamin je přinést revoluci do čokoládového světa. Jejich výrobky mají čistě rostlinné složení a jsou přirozeně bez lepku. Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.
V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby z fair-trade produkce malých rodinných farem v Nikaragui, Kolumbii a Ekvádoru, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.
Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.
Složení
Kakaová hmota*, kokosový cukr*, kakaové máslo*, pražené ARAŠÍDY* (5%), sušené moruše* (5%), jedlá sůl, emulgátor (slunečnicový lecitin*).
Obsah kakaové sušiny nejméně 69 %.
*Z kontrolovaného biologického zemědělství.
Může obsahovat stopy SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ.
Výživové údaje na 100 g:
ENERGIE: 2329 kJ/ 561 kcal, TUKY: 40 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 24 g, SACHARIDY: 37 g, Z TOHO CUKRY: 26 g, VLÁKNINA: 11 g, BÍLKOVINY: 8,4 g, SŮL: 0,88 g.
Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda |
---|---|
Parametry: | Bez lepku, Bez sóji, Bez přidaného cukru, BIO, Bez palmového oleje, Pure diet |
Velikost balení: | 60 g |
Počet balení v kartonu: | 10 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Cílem bulharské firmy Bio Benjamin je přinést revoluci do čokoládového světa. Jejich výrobky mají čistě rostlinné složení a jsou přirozeně bez lepku. Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.
V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby z fair-trade produkce malých rodinných farem v Nikaragui, Kolumbii a Ekvádoru, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.
Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.