Benjamíssimo pralinková čokoláda bez cukru, Bio - VÝPRODEJ
Kód: 380050080404Detailní popis produktu
Žádný cukr, žádný problém
- Čokoláda z bio kakaových bobů
- Ochucená lískooříškovou pastou
- Bez rafinovaného cukru
- Slazená přírodním erythritolem
Pro milovníky čokolády se zájmem o zdraví
Vychutnejte si božskou kombinaci lískooříškové pasty a kvalitního kakaa v pralinkové čokoládě Benjamíssimo. Ať už si dáte čtvereček čokolády ke kávě nebo jej necháte rozpustit v misce horké ovesné kaše, vaše chuťové pohárky si odnesou nezapomenutelný zážitek.
Benjamíssimo pralinková čokoláda bez cukru je slazená erythritolem, který oproti cukru nemění hladinu inzulínu a glukózy v krvi a má téměř nulovou kalorickou hodnotou. Je proto vhodná i pro diabetiky, kteří si rádi občas dají něco dobrého na zub.
Bio Benjamin
Cílem bulharské firmy Bio Benjamin je přinést revoluci do čokoládového světa. Jejich výrobky mají čistě rostlinné složení a jsou přirozeně bez lepku. Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.
V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby z fair-trade produkce malých rodinných farem v Nikaragui, Kolumbii a Ekvádoru, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.
Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.
Složení
Kakaová hmota*, sladidlo: erytritol*, LÍSKOVÉ OŘECHY*, kakaové máslo*, kokosový krém*, slunečnicový lecitin*. V čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 53%. *Z kontrolovaného biologického zemědělství.
Může obsahovat stopy SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.
Nadměrná konzumace sladidla erythritol může vyvolat projímavé účinky.
Výživové údaje na 100 g:
ENERGIE: 2274 kJ/ 630 kcal, TUKY: 50 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 28 g, SACHARIDY: 29 g, Z TOHO CUKRY: 2 g, Z TOHO POLYOLY: 21 g, BÍLKOVINY: 9,3 g, SŮL: 0,06 g.
Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda |
---|---|
Parametry: | Bez lepku, Bez sóji, Bez přidaného cukru, BIO, Bez palmového oleje, Pure diet |
Velikost balení: | 70 g |
Počet balení v kartonu: | 10 |
VÝPRODEJ!: | Minimální trvanlivost do: 17.2.2023 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Cílem bulharské firmy Bio Benjamin je přinést revoluci do čokoládového světa. Jejich výrobky mají čistě rostlinné složení a jsou přirozeně bez lepku. Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.
V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby z fair-trade produkce malých rodinných farem v Nikaragui, Kolumbii a Ekvádoru, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.
Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.