Kelp Kaiso - Nudle z mořských řas, tenké
Kód: 8856366002125Detailní popis produktu
Jednoduchost nade vše!
- Využijte tuhle pochoutku z oceánu na všechny způsoby, díky neutrální chuti mají nekonečně využití!
- Hnědá řasa Kelp, ze které jsou nudle vyrobeny, je superfood potravinou z mělčin oceánu.
- Nudle mají kvalitní zastoupení minerálů, vitamínů i stopových prvků a minimum kalorií.
- Jednoduché složení, jednoduchá příprava a originální surovina.
Z hlubin oceánu na váš talíř
Nudle Kelp Kaiso jsou už na první pohled zajímavým zpestřením do kuchyně. Jsou vyrobené pouze z vody a alginátu, který se získává z hnědých řas. Zároveň zůstávají v raw kvalitě, takže jsou vhodné i pro všechny, kdo holdují živé stravě. Svými nutričnímu hodnotami spadají i do nízkokalorické stravy.
Jejich použití je naprosto jednoduché - stačí je propláchnout vodou. Díky tomu zůstanou pevné a lehce křupavé, což dodává jídlu příjemný šmrnc. Nudle mají tenký tvar a proto se hodí například do salátů a to nejen těch asijských.
Nudle jsou skvělé i pro teplou kuchyni, po krátkém povaření se dají použít do vývarů a polévek, nebo s tofu a arašídovou omáčkou. Tahle neobvyklá surovina z mořských řas vás bude svádět ke zkoušení nových receptů! Pro další recepty můžete využít i další variantu - silnější nudle Kelp Kaiso.
Složení
Pitná voda (96,5 %), alginát sodný - přírodní stabilizátor z mořských řas (3,5 %).
Výživové údaje na 100 g:
Výživové údaje na 100 g: ENERGIE: 84 kJ/20 kcal, BÍLKOVINY: 0 g, SACHARIDY: 4 g (z toho CUKRY: 0 g), TUKY: 0 g (z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 0 g), VLÁKNINA: 4 g, SODÍK: 50 mg, VÁPNÍK 320 mg (40 % DDD).
Minimální trvanlivost do: viz přední strana obalu. Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před teplem a slunečním zářením. Po otevření zkonzumujte nebo uchovávejte v lednici v pečlivě uzavřeném obalu a spotřebujte nejlépe do 3 dnů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hotová jídla |
---|---|
Parametry: | Bez lepku, Bez sóji, Bez přidaného cukru, Bez ořechů, Raw, Bez palmového oleje, Pure diet |
Velikost balení: | 300 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.